Retkellä

Lueskelin toiveitanne tuolta parin postauksen päästä ja nyt on aika tarttua esittämiinne postaustoiveisiin. Niinpä aloitetaan ehkä sieltä helpoimmasta päästä, nimittäin toivoitte ulkoiluun ja retkiin liittyviä postauksia. Olimme viime viikonloppuna liikkeellä Helsingissä, poikkesimmepa jopa Itikseen, jossa olen viimeksi käynyt  viisitoista vuotta sitten(!). Koska tiesin meidän liikkuvan tuolla suunnalla, pakkasin kotoa pienet eväät ja kameran mukaan. Innostuin nimittäin AnuElinan Lammassaari -postauksesta ja kun tiesin meidän liikkuvan niillä kulmilla, ajattelin, että käydään katsastamassa millainen paikka on kyseessä.  

Pitkospuut olivat kuin jostain sadusta – itseasiassa koko paikassa on jotain hämyisen hurmaavaa; saarelle johtavat piiitkät pitkospuut, korkea heinikko, pienet mökit, lintutorni ja polut pitkin saarta. Jossain kohtaa sanoin kyllä miehelle, että tämä paikka toimisi hyvin myös kauhuelokuvan kuvauspaikkana…

Retkipäivänä oli aivan ihana aurinkoinen sää ja eväät nautittiin auringonpaisteessa rannalla. Saarella oli aika paljon muitakin retkeilijöitä, sekä mökkiläisiä. Pieniä mökkejä löytyy saarelta yli sata ja ne istuvat ympäristöön niin, ettei niitä juuri huomaakaan.

Tänne on ehdottomasti päästävä kesällä uudelleen, sekä lähellä sijaitsevaan Kuusiluotoon, josta löytyy myös niitä lampaita.

Harmillisesti sää ei ole mitenkään kovin houkutteleva tänään, toivotaan kuitenkin aurinkoa viikonlopulle! Mukavaa perjantaita! <3