Ruokailutilan tunnelmia

musta seinä

Pitkästä aikaa kuvia ruokailutilasta. Tykkään niin noista heinistä, mutta pian ne saavat kyllä väistyä talvisempien juttujen tieltä. Kävin viikonloppuna oksanhakuretkellä ja aika kookas yksilöhän sieltä tarttui matkaan. Saa nähdä saanko visioni toteutettua. 

valkoinen lattia

Kellojen siirto ei oikein ole mieleeni, en yhtään tykkää siitä, että pimeä saapuu nyt jo niin aikaisin. Kynttilät ja kausivalot syttyvät meillä entistä aiemmin. Muutenkin huomaan, että illalla tekisi lähinnä mieli käpertyä sohvannurkkaan. Onneksi tähän loppusyksyyn mahtuu jos vaikka mitä mukavaa touhua, joten pimeys ei pääse niskan päälle.

musta seinä

 Aiotteko te muut viettää Halloweenia viikonloppuna? Meillä on pienet lastenjuhlat tiedossa ja siis askartelut ja suunnittelut täydessä vauhdissa.