Päivitetty sisustuksen wishlist

Noin kerran vuoteen olen tehnyt sisustuksen toivelistani ja tämä päivitetty lista syntyi aluksi puhelimen muistiin ja nyt kuvitettuna versiona tänne blogin puolelle. Huomaan, että aika paljon muutoksia ja toisaalta aiempaa tiivistetympi lista on tänä vuonna. Johtunee ihan luonnollisesti siitä, että isoimmat (ja kiireellisimmät) hankinnat uuteen kotiin on tehty ja montaakaan pakollista juttua ei listalta siten tällä hetkellä löydy.

wishlist
1. Artemide Tolomeo Mega Terra lattiavalaisin 2. Eames RAR 3. Hay Hee Lounge 4. Hay Dot 2×2 5. Artemide Tolomeo Mini pöytävalaisin 6. Kubus kulho 7. Muuto Dots

Toivelistan sisältö on aiemmasta muuttunut, mutta yksi suosikki tällä listalla keikkuu vuodesta toiseen – nimittäin Eamesin RAR keinutuoli. Pitkäaikainen haave, joka toivottavasti jossain vaiheessa toteutuu.

 Olen päättänyt, että tältä listalta kotiutuu myös jotain (muuta kuin RAR) itselleni joululahjaksi, kunhan saan värin ja koon päätettyä…

Nyt olisikin mukavaa nähdä teidän muidenkin toivelistaa, joten haastan oman listan tekoon