Vuosikatsaus

Reilun viikon blogitauko teki tehtävänsä ja onhan tänne jo ollut ikäväkin! Joulu sujui rauhallisissa merkeissä vanhalla kotiseudulla ja pitkä loma on tehnyt tehtävänsä, olo on ihanan rentoutunut! Tänään palaamme viimein kotiin reissusta, sillä koukkasimme vielä pariksi yöksi Turkuun.

Ajattelin tehdä perinteisen kurkistuksen kuluneeseen vuoteen kollaasien merkeissä. Tähän vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia, isoimpana juttuna on mieleen jäänyt tietenkin muutto uuteen kotiin.

moderni koti

Tammikuun lopussa pääsimme muuttamaan uuteen kotiin pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen. Uuteen kotiin ja isoon tilaan tottuminen vei aikansa, sisustus muotoutui vähitellen. Toinen iso tapahtuma tammikuussa oli pienen kummitytön syntymä. <3

valkoinen parketti

Rakastuimme tumman harmaaseen seinään ja ehdin tehdä lelulaatikko DIY:t valmiiksi. Oliivipuu tuli täydentämään keittiön sisustusta.

valkoinen koti

Työhuone oli pitkään keskeneräinen ja erittäin askeettinen. Pöytä tehtiin vanerilevystä ja irtojaloista, vanha kaappi sijoittui työhuoneeseen samoin kuin tarjotinpöytä. Pääsin mukaan Crocs Test Squadiin ja saimme ihania kenkiä testailtavaksi koko perheelle.

valkoinen koti

Toukokuussa vietimme viisivuotissynttäreitä parin päivän kekkerein. I:n huone alkoi muotoutua myös sisustuksen myötä valmiiksi.

Kesällä lomailimme rakastamassani Etelä-Ranskassa, neljä eri majapaikkaa kolmessa viikossa. Ihanaa ruokaa ja maisemia. Lämpöä ja yhdessäoloa. Kesäkuu todellakin oli tämän vuoden paras kuukausi. <3

valkoinen parketti

Loppukesään mahtui monta jännittävää ja mukavaa hetkeä. Heinäkuun kohokohta oli inspiroiva reissu asuntomessuille bloggaajaporukalla. Elokuun alku puolestaan oli jännittävää aikaa kotikuvausten, sekä uuden työn aloituksen myötä. Viimein myös työhuone sai viimeistellymmän ilmeen uuden tuolin ja muistitauluna toimivan raudoitusverkon myötä.

Jatketaan katsauksen loppuvuosi vielä huomenna. Mukavaa keskiviikkoa! <3