Vuosikatsauksen loppuvuosi

Jatketaan vielä vuosikatsausta loppuvuoden osalta. Suurimmat tapahtumat ovat ajoittuneet vuoden alkupuoliskoon ja syksy onkin ollut huomattavasti rauhallisempaa tapahtumien suhteen. 

valkoinen sisustus

Alkusyksystä toteutin pitkään mielessä muhineen DIY valaisimen I:n huoneeseen. 

diy valaisin

Valaisimesta tuli jopa kivempi kuin olin osannut ajatella. Viihdyimme pihalla säiden salliessa, Lillagungan keinu pääsi viimein arvoiselleen paikalle ja oli meidän kesän hitti.

moderni koti

Syksyllä toteutin keittiössä karsintaa ja sillä tiellä on (onneksi) pysytty. Olkkarissa ja työhuoneessa ei juuri muutoksia koettu.

musta seinä

Pieniä sisustuksellisia juttuja on syksyn mittaan tapahtunut, kuten pallovalojen pallojen vaihto sopivampaan sävyyn ja muistitaulun muokkaaminen mustavalkoiseksi moodboardiksi. Ei siis mitään järisyttävää, mutta sehän on oikeastaan helpotus ja kertoo siitä, että aiemmin tehdyt valinnat ovat olleet oikeita…

valkoinen parketti

Löysin sattumalta keittiöön uuden maton ja keittiön ilme vaaleni ja kirkastui, lisäksi löysin (myös kauan) mielessä olleen ison oksan. Oksa osoittautui niin huippuyksilöksi, että vaihdoin oliivipuun työhuoneeseen ja oksa pääsi paraatipaikalle. Olkkarin ikkunaan ripustin tähtirykelmän jo hyvissä ajoin marraskuussa.

valkoinen parketti

Joulukuu oli jälleen ihana. Vaikka vähemmän oli enemmän tänä jouluna, niin nämä pienet tärkeät jutut – valot, lempparikoristeet, talviset tekstiilit ja taljat ovat tuoneet sopivasti joulua meille. 

Tuntuu huimalta, että eletään vuoden viimeistä päivää, vaikka vuoteen on mahtunut paljon, tuntuu kuin se olisi vilahtanut ohi hetkessä. Nyt katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan, se on varmaa, että yllätyksiltä ei voida välttyä, toivotaan onnellista uutta vuotta.

Ihanaa vuodenvaihdetta! <3