Vitriinikaapin järjestelyä

asetelma

Huh, kylläpä viikko vierähti hurjaa vauhtia jälleen viikonloppuun, vaikka tuossa alkuviikosta olikin sellainen tunne, että mahtaako viikonloppu saapua koskaan… Viikko oli sen verran tapahtumien täyteinen, että viikonloppu tulee todellakin tarpeeseen. 

Viime viikolla ehdin työhuoneen ison kaapin kimppuun ja taisin jo kertoakin, että paljon tuli täytettä myös kirpparikassiin. Tein muutenkin siistimistä kaappiin ja nyt sitä kehtaa taas katsellakin. :)

valkoinen parketti

Isoista heinistä en raaski millään luopua, vaikka kaipaisin lisätilaa keväisille astelmille. Heiniä taas on mahdotonta säilyttää missään muualla kuin näkösällä, joten tällä yhdistelmällä mennään nyt toistaiseksi. Onneksi näitä pieniä paikkoja asetelmien tekoon kuitenkin löytyy sekä yläkerrasta, että olkkaristakin.

Meillä vietellään jälleen rauhallista viikonloppua kotona ja ohjelmassa on ainakin ulkoilua, sekä pari kivaa kauppareissua. Eiköhän väliin mahdu myös hiukan herkuttelua.

Ihanan leppoisaa viikonloppua! <3