Vaaleanpunaista

olohuone

Yllätin itsenikin alkamalla katsella vaaleanpunaisen suuntaan keväistä tehosteväriä miettiessäni. Helpointa olisi ollut valita tuo pari kautta vallinnut turvallinen keltainen, joka meille sopiikin hyvin. Välillä sitä taitaa kaivata vaihtelua ja kaupasta tarttui siis haaleaa roosaa mukaan.

moderni sisustus

Valitsin tumman harmaat pellavatyynyt roosan kaveriksi, ettei mene liian pehmoiseksi. Roosa päällinen on samettia. Torkkupeitteen löysin niin hyvästä alesta, että se lähti tyynyjen kaveriksi ja sopiikin tähän näkymään huomattavasti paremmin kuin mustavalkoinen edeltäjänsä. Aika edullisesti selvittiin tästä kevätväristä, sillä vaaleanpunaista on tiedossa lisää vain kukkien muodossa.

mustavalkoinen koti

Joko teillä on kevättä sisustuksessa? Itselläni into kasvoi lumen sulamisen myötä ja täytyy sanoa, että tässä vaiheessa voisi mun puolesta tullakin jo keväisemmät säät. 

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,