Lempiastiat

design letters

Sain aikaa sitten lempiastiat -haasteen ihanan Stella Vaniljan Seijalta. Haaste jäi silloin joulukalenterin jalkoihin ja ehti jo unohtuakin, mutta nyt niitä lemppareita olisi. Oikein alkoi naurattaa kuinka mustavalkoisella linjalla (pieniä poikkeuksia lukuunottamatta) sitä mennäänkään. 

bruka design

Joululahjaksi saatua lahjakorttia kävin vinguttamassa himoitsemiini Marimekon Siirtolapuutarhakippoihin. Veikkaan, että tätä sarjaa täytyy vielä hakea lisää, mutta alkuun päästiin näillä kolmella. Joulupukki toi myös aiheeseen sopivat Marimekon Räsymatto uunikintaan ja patalapun. Lisäksi kuvasta löytyy smoothiemukiksi vihkiytynyt Bruka Designin raitamuki ja vastaava Tine K Homen versio.

astiat

Toinen mustavalkoinen suosikkini ovat Design Lettersin kipot. Kannelliset mukit ovat vitamiinikäytössä ja esillä keittiössä. Näitäkin ottaisin mielelläni lisää, mutta toisaalta en halua kasvattaa kohtalaisen askeettista – ja toimivaa astiastoani, ettei tule ähky. Siispä etenen harkiten ja tarkkaan pohtien jokaisen ostoksen tällä(kin) saralla.

Varsinaisina ruokailuastioina meillä toimivat Iittalan Teemat, jotka eivät juuri esittelyjä kaipaa. Teemat ovat muodostuneet suosikeiksi, siitäkin huolimatta, että aiemmin ajattelin, että tuota ”toimistoastiastoa” en halua itselleni ikinä. Niin ne ajatukset muuttuvat. 

Kiitos Seija hauskasta haasteesta! En laita tätä tällä kertaa eteenpäin, mukaan saa toki napata ja vinkatkaa, jos teette saman omassa blogissanne, näitä on kiva lukea.