Tuoksu

Clean Air

Vihdoin minulla on uusi tuoksu, joka tuntuu ihan täydelliseltä; sopivan kevyt ja raikas, mutta ei kuitenkaan sporttinen. Tekisi mieli nuuhkia tätä koko ajan. Cleanin Air tuoksu löysi tiensä kylppärin kunniapaikalle, mutta täytyy myöntää, että etsintä oli aika tuskainen. Aiemmin kerroinkin, että ostin vahingossa väärän tuoksun aluksi ja sitten piti tietenkin toteuttaa tuoksuttelukierros alusta uudelleen.


Clean Air

Olen käyttänyt samaa tuoksua varmaankin viidentoista vuoden ajan, joten tuoksun vaihtaminen ei todellakaan ollut mikään pikkujuttu. Ehdin näistä Clean tuoksuista haaveilla useamman vuoden, ennen kuin sain aikaan oikeasti hankkia sellaisen. Jotkut asiat vievät aikaa. ;) Täytyy sanoa, että nyt en voisi olla valintaani tyytyväisempi, tuoksu on ihan täydellinen. Cleanin sivuilla Air tuoksua kuvataan eloisaksi, virkeäksi ja autuaaksi ja tämän voin itsekin hyvin allekirjoittaa.

Lukijoissa mahtaa olla useampiakin Clean tuoksujen käyttäjiä, kerro ihmeessä kommenttiboksiin suosikkituoksusi, olisi kiva kuulla, mihin olette ihastuneet!