Räsymattoa

pikkukivet-4

Yksi ehdottomista lempparijoululahjoista on jäänyt kokonaan esittelemättä täällä blogin puolella. Marimekon Räsymattokuosiset uunikinnas ja pannulappu olivat toivelistalla, sillä edeltäjänsä olivat vähintäänkin kulahtaneet.

pikkukivet-2

Nämähän sopivat meidän sisustukseen kuin nakutettu ja lisäksi tämä Räsymatto kuosi muistuttaa lemppari astioista tuttua Siirtolapuutarhaa eli on kaikin puolin mieluinen.

pikkukivet-3

Näitä arkisia keittiövälineitä ei siis tarvitse piilotella kaappiin niinkuin edeltäjiään ja kovalla käytöllä ovat luonnollisesti olleetkin jo. Uunikintaan ehdin jo pestä ja piti onneksi sekä muotonsa, että värinsä hyvin.

pikkukivet

Eilen oli mahtavan aurinkoinen ulkoilusää, toivotaan, että aurinko jaksaa tänäänkin paistaa! Selvästi on jo kevättä ilmassa. 

Mukavaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus