Mansen blogikirppis 2.0

Lupailin teille lisäinfoa syksyllä suuren suosion saavuttaneesta Mansen blogikirppiksestä, joka siis järjestetään reilun viikon päästä sunnuntaina toista kertaa! Tällä kertaa kirppis on vieläkin isompi kuin viimeksi, bloggaajia on mukana 21, myyjänä toimivia yrityksia viisi. Mahtavat goodiebagit lähtevät 150 ensimmäiselle kävijälle.

mansen_blogikirppis_mainos_03

 

Yhteistyökumppanien joukko on aivan upea! Seuraavat yritykset ovat mukana: Arto Rastas, Finlayson, Mark & Spencer, Herbina, Raikastamo, Punavuoren ranneke, Minna Vallius, Ainoa.fi, Tuutilulla, Kuvatikkaus, Juvenes, Omana Finland, Nouki design, OmaShop, Keinuhongan tila.

Itseltäni myyntiin lähtee sisustustavaraa, sekä lastenvaatteita.

mansenblogikirppis2

Kuvissa pieni otos kaikesta myyntiin tulevasta.

mansenblogikirppis2-3

Mansen blogikirppis 2.0 on siis 3.4. sunnuntaina klo 11-14 Tampereen Finlaysonin alueella Vooningissa. Tervetuloa moikkaamaan tuttuja bloggaajia ja tekemään löytöjä!

Mukavaa lauantaita toivotellen,

allekirjoitus