Hiukan pääsiäistä

pääsiäinen-2

Pääsiäinen alkaa vedellä viimeisiään ja huomasin, etten ole juuri pääsiäiskuvia ottanut. Oma pääsiäinen meni hieman erilaisissa merkeissä kuin olin alunperin ajatellut, kun nyt olikin miehen vuoro sairastaa. Olemme siis kotoilleet ja allekirjoittanut on siivonnut ulkovaraston. Nyt on siispä varasto kokenut muodonmuutoksen ja vain viimeinen silaus puuttuu juuri siitä syystä, että mies on sairastanut. Lisää muutoksesta sekä varastossa, että vaatehuoneessa on tulossa loppuviikosta.

pääsiäinen

Pääsiäiskoristelut ovat meillä vähäiset, neidin askartelemat suloisuudet ovat esillä pajunoksien ja pakollisen rairuohon kanssa. Tällä kertaa satuin ostamaan kevätruohoa, joka ei kasvanut ihan odotetusti, mutta pääasia, että vihertää kuitenkin!

Huomenna alkaa minulla arki ja loppuperhe jää lomailemaan, voin myöntää, että olisin itsekin voinut jäädä vielä lomalle, viisipäivää tuntuu hujahtaneen aivan liian nopeati! Mutta eihän tässä kesään ole enää pitkä aika, vai mitä? :D

Mukavaa pääsiäispäivää toivotellen,

allekirjoitus