Työhuoneen keväistä ilmettä

työhuonemaalis-2

Traakkipuu siirtyi olohuoneesta työhuoneen nurkkaan ja täytyy myöntää, että olin kaivannut tähän kohtaan lisää vihreää, bonsaihan kupsahti tältä paikalta jo paljon aiemmin. Mietin myös jo kuukausi sitten, että jotain muutosta työhuone kaipaa ja tällä kertaa sain aika helposti muutokset toteutettua. Vaihdoin kaapissa parin hyllyn paikkaa niin, että harvoin tarvittavia laatikoita päätyi säilytykseen varastoon ja lisäsin yhden hyllyn kaappiin, jolloin tärkeät paperit pääsivät pöydältä kaapin suojiin. En oikein kestä mitään lojumassa tasoilla ja pöydillä, mutta tuolla oven takana kaapissa paperit eivät haittaa läheskään yhtä paljon ja ovat kuitenkin käden ulottuvilla. Pienillä muutoksilla on välillä iso merkitys.

työhuonemaalis

Huone on paljon kutsuvampi nyt, kun pöydällä ei majaile keskeneräisiä töitä. Vaihdoin myös uutta inspistä muistitauluun, joten näillä jaksetaan taas hetki.

Kaappeja siivoillessa ihan parasta oli se, että Mansen blogikirppis on vasta tulossa, joten luonnollisesti löysin kirppiskasseihin lisää täytettä. Aikamoinen määrä lopulta onkin tulossa tavaraa myyntiin eli tuolla aiemmassa postauksessa on kuvattuna ihan vain murto-osa. Tulkaahan siis tekemään löytöjä ensi sunnuntaina!

Mukavaa tiistaita ja arkeen paluuta!

allekirjoitus

*Juliste saatu Instagramin kautta.