Lippuarvonta Kevätmessuille 2016

Jälleen lähestytään sitä varmaa kevään merkkiä, joka ainakin itselleni on mukava inspiraation lähde, nimittäin Kevätmessuja. Messut ovat tänä keväänä 7.-10.4. eli ensi viikolla. Kevätmessuilla pääset yhdellä lipulla OmaPiha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta ja Lähiruoka & Luomu messuille.

kevätmessut

Messut lähestyvät sen verran nopeasti, että laitetaan arvonta käyntiin saman tien. Kaksi osallistujaa voittaa lipun Kevätmessuille. Arvontaan osallistut kertomalla mikä messuosasto Kevätmessuilla kiinnostaa sinua eniten. Mikäli nimimerkin takaa ei löydy blogia, niin jätäthän myös sähköpostiosoitteen kommenttiisi. Arvonta päättyy lauantaina 2.4. keskiyöhön ja voittajat arvon sunnuntaina.

Onnea kaikille arvontaan! <3

allekirjoitus

Toteutettu yhteistyössä Messukeskuksen kanssa.