Aamuauringossa

saareke-2

Keittiön kuvaaminen aamuauringossa on hiukan haasteellinen tehtävä, mutta nautin kovasti  näistä päivistä, kun aurinko paistaa jo heti aikaisesta aamusta.

saareke

Sormet jo kovasti syyhyävät päästä laittamaan terassia kuntoon! Tänä kesänä olisi tarkoitus keksiä myös parvekkeelle jotain mukavaa. Viime kesänä istutimme puun isoon ruukkuun parvekkeelle, mutta kesäreissun ajaksi raahasimme puun ruukkuineen alakerran terassille ja sinnehän se jäi. Nyt tarvii kehitellä jotain vihreää, mikä kestää pitkän poissaolomme, sillä vihreää tuo parveke kyllä kaipaa!

Jos kaipailet vinkkejä oman pihan tai terassin laittamiseen, niin Kevätmessuiltahan niitä varmasti saa. Blogissani on lippuarvonta ensi viikon Kevätmessuille vielä tämän päivän, osallistumaan pääset tästä.

Aurinkoa päivääsi!

allekirjoitus