Vihertää

vihreää

Ihastus vihreään vain syvenee täällä! Onko tämä joka keväistä, vai olisiko tänä vuonna vihreän vetovoima vieläkin suurempi kuin aiemmin? Oli miten oli, vihreä piristää. Ja viikonloppuna voisi olla aika laittaa myös terassille jotain vihreää, nimittäin aurinkoiset säät ovat tehneet tehtävänsä ja isot terassiruukut eivät ole enää ikijäässä. Joko teillä muilla on kevätkukat istutettu?

vihreää-2

Tänään starttaa hullut päivät ja ei mahda mitään, mutta tykkään käydä tekemässä löytöjä ihmisvilinässä. Harmikseni en kovin montaa tärppiä löytänyt tällä kertaa ja haamuilemaankin ehdin vain parina päivänä, mutta eiköhän sieltä taas jotain mukaan tartu, jos ei muuta niin pesuaineita ainakin! Joko teillä on tarkat suunnitelmat hullujen päivien shoppailuille?

Mukavaa keskiviikkoa toivotellen,

allekirjoitus