Keittiötarvikkeet järjestykseen

Kaupallinen yhteistyö

mayn-2

mayn1

Keittiön muutoksen myötä aloin haikailla sopivampaa koria hedelmille, joka sopisi myös keittiön moderniin ilmeeseen paremmin. Ehdin aikani etsiskellä sopivan yksinkertaista ja oikean kokoista koria, kun sain erittäin mieluisen yhteydenoton Zinotilta. Pääsin testailemaan suomalaisia Mayn, sekä Musta5101 tuotteita. Mayn tuotteet ovat itselleni ennalta tuttuja ja tykättyjä; käytössämme on jo vuodenpäivät ollut Mayn käsisaippuoita ja lehtikorina toimii Mayn M kokoinen lankakori.

Testiin saatu Mayn S kokoinen kori päätyi hedelmien säilytykseen ja onkin toiminut vallan mainiosti; sen lisäksi, että se on kooltaan juuri sopiva, se myös maastoutuu mukavasti tummaan seinään. Lisäksi hedelmäkori saa mielestäni olla ilmava, niin että hedelmät pysyvät hyvinä pitempään.

mayn2

mayn-5

Pienempi XS kokoinen lankakori on kuin tehty keittiötarvikkeiden säilytykseen, koriin päätyi Musta5101 -sarjan käsitiskiaine ja keittiösuihke, sekä tyylikäs musta tiskiharja. On arjen luksusta, että useasti päivässä käytössä olevat tuotteet voi säilyttää myös näkösällä, sillä  tyylikäs ulkonakö istuu hyvin keittiön värimaailmaan.

mayn-8 mayn-10

Aiemmin meillä on ollut käytössä Hunaja-Rosmariini nestesaippua Maylta ja nyt pääsimme testaamaan hyvin keittiöön sopivaa Minttu-Kookos nestesaippuaa. Yhdistelmä sopii vallan mainiosti keittiön käsisaippuaksi, tuoksu on yhtäaikaa mieto, mutta raikas.

mayn-9

Rosmariinin ja oliiviöljyn asettelin niin leikkuulautana, korialustana kuin pannunalusenakin toimivan Mayn s-kokoisen puisen alusen päälle. Toisella puolella alustaa on kaunis toistuva kuvio ja toinen puoli on puunvärinen, joten vaihtelu on helppoa.
mayn

mayn-7

Mayn ja Musta5101 tuotteissa tyylikkyyden ja käytännöllisyyden lisäksi on itselleni tärkeää se, että ne on suunniteltu ja myös suurimmaksi osaksi valmistettu Suomessa. Mayn ja Musta5101 sarjojen tuotteet löydät heidän oman nettikauppansa lisäksi monesta muusta sisustuskaupasta. Ovatko tuotteet jo tuttuja sinulle?

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus

PS. Ilmoittelen huomisaamuna kuka onnekas on voittanut lipun Lapsimessuille.