Arvonnan voittaja ja kuulumisia

ruusut

Viikonloppu vilahti sellaisella vauhdilla ohi, etten oikein ehtinyt sitä tajutakaan. Sunnuntaina vietimme suurimman osan päivästä kauniissa auringonpaisteessa ja siinä samalla siivoilin pihaa ja sain vihdoin vietyä varaston järjestystä eteenpäin. Tuolla viikko sitten julkaistussa Elfahaaste -postauksessa oli tavarat vain lajiteltuina oikeille hyllyille, mutta nyt sain innostuksen laitella pari koukkua seinään, sekä tavaroita säilytyskoreihin. Tuli niin paljon parempi mieli ja mikä parasta, nyt pitäisi tavaroiden löytyä oikeilta paikoiltaankin helposti.

ruusut-2

Mutta nyt tärkeimpään eli Lapsimessujen lippuarvontaan. Voittaja on selvillä ja arpaonni suosi tällä kertaa Terhiä, onnea! Kiitos kaikille osallistuneille ja kiitokset Messukeskukselle yhteistyöstä.

Mukavaa maanantaita toivotellen,

allekirjoitus