Mansen blogikirppiksen jälkimainingit

Mansen blogikirppiksestä on aikaa jo puolitoista viikkoa, mutta sen verran kiirettä on ollut, että jälkipuinti on jäänyt tekemättä. Ihan ensiksi on myönnettävä, että kuvat on räpsitty kännykällä jo blogikirppistä edeltäneenä päivänä. Varsinainen kirppispäivä nimittäin oli sen verran hengästyttävä, ettei kuvia tullut enää räpsittyä.

blogik3

Meitä bloggaajia oli myymässä parikymmentä ja design yrityksiä viisi. Kävijöitä kolmetuntisen kirppiksen aikana oli yli tuhat! Eipä siis ihme, että pöytä ja rekki tyhjenivät aika vauhdilla ja lopulta kotiinviemisiksi jäi murto-osa kirppikselle tuoduista tavaroista. Toivottavasti teitte hyviä löytöjä kirppiksellä kävijät!

blogik

Kirppiksen etkot olivat Vooninki -salissa lauantaina. Pääsimme kokkailemaan Arto Rastaan opastuksella ja tulipa opittua uutta ruuanlaitosta. Lopuksi söimme koko joukko yhdessä pitkän pöydän ääressä ja ruoka oli erittäin herkullista. Viihtymisestä vastasi Pena, jonka biisin kuulette myös postauksen lopussa olevalla videolla.

blogik2

Mansen blogikirppis on selvästi lunastanut paikkansa ja jatkoa odotellaan. Ehditkö poiketa kirppiksellä ja tavata tuttuja bloggaajia? Meitähän oli mukana itseni lisäksi:

Call it Home
Dioriina
Koti 7
Musta ovi
Optimismia ja Energiaa
Pieni talo Helsingissä
Pilviraitti
Rautatieläistalo
Reelinki
Retromoderni
Sally’s
Sateenkaaria ja serpentiiniä
Sisustus Coco
Sula mahdollisuus
Talosta koti
Vaaleanpunaisessa hirsitalossa
Vai-heis-sa
Visuaalisesti vaativa
Zubi’s corner

Voikukkapelto

Kiitos kivasta seurasta! Loppuun vielä koostevideo kirppispäivästä.

Kivaa keskiviikkoa! <3

allekirjoitus