Suklaamuffinssit mangosydämellä

suklaamuffinssit-4suklaamuffinssit

Meillä lähestyvät kuusivuotissynttärit kovaa vauhtia ja synttäreitä juhlitaan jälleen kahdessa erässä. Olemme yhdessä sankarin kanssa suunnitelleet sekä koristeluja että tarjottavia ja nyt onkin vuorossa testaaminen. Se taitaa olla se herkullisin osio suunnittelussa?

suklaamuffinssit-2

Olen löytänyt luottomuffinssireseptini I:n ollessa vauva, etsin reseptiä, johon ei tarvittaisi ollenkaan vatkainta – näin leipominen luonnistui hyvin vauvan nukkuessa. Koska tämä resepti on takuuvarma ja todella herkullinen, en muita muffinssireseptejä ole sen koomin käyttänytkään. Tätä muokkailen aina mieleni mukaan sopimaan eri tilanteisiin. Tällä kertaa muffinssin juju piilee sen herkullisessa keskustassa, johon upotin lusikallisen mango tuorejuustoa.

suklaamuffinssit-3

suklaa

Kivaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus