Gant Home syksy/talvi 2016

gantf2 gantf1

Sain kutsun tutustumaan Gant Homen ensi syksyn ja talven mallistoon Helsinkiin. Eilen pääsinkin ihastelemaan ja ottamaan ensikosketusta ihanan pehmeisiin ja rauhoittaviin tekstiileihin, sekä tutustumaan muihin sisustustuotteisiin.

gantf

gant-6

Tuttujen ja turvallisten harmaiden lisäksi syksylle on luvassa täyteläisiä vihreän ja violetin sävyjä. Paisley-kuvio pitää pintansa Gant Homen makuuhuonetekstiileissä.

gantf4 gant-9

Itselläni on kokemusta jo monen vuoden ajalta Gant Homen pyyhkeistä ja lakanoista. Olen tykännyt tosi paljon, näissä laatuun nähden hinta on kohdillaan ja tuotteet ovat ajattoman tyylikkäitä.

Eilisellä reissulla löysin ihanan kevyen ja pehmeän torkkupeiton, joka tulee viimeistään syksyllä ostoslistalle. Miltäpä tuleva syksyn mallisto näyttää teidän mielestä? Ja onko täällä muita tyytyväisiä Gant Home käyttäjiä?

allekirjoitus