Kauniita yksityiskohtia kylpyhuoneessa

Yhteistyössä Mayn kanssa

maynk2-5

maynk2-4

Muistattekin ehkä, että laitoin keittiöntarvikkeita järjestykseen Mayn kauniilla ja käytönnöllisillä tuotteilla täällä ja nyt jatkoin samaa projektia pienemmässä kylpyhuoneessamme. Mayn isoon M-kokoiseen lankakoriin mahtuukin aika mukavasti tarvikkeita, korin koko on helpoin ehkä selittää niin, että tämä sopii juuri passelisti vaikkapa lehtien säilytykseen. Niinpä pari vieraspyyhettä sujahtaa koriin myös näppärästi.

maynk2-2 maynk2-3

Mayn tuoksuton käsisaippua päätyi kylpyhuoneeseen, jonne se sopii mielestäni erinomaisesti juuri tuoksuttomuutensa, sekä myös pumppupullon ulkonäön perusteella. Mayn saippuoissa hyvää on ulkonäön lisäksi myös se, mitä pullon sisältä löytyy, nimittäin ekologinen käsisaippua, joka ei sisällä parabeeneja tai silikonia ja on valmistettu Suomessa.

maynk2-6 maynk2

Itse olen aivan ihastunut näihin Mayn käsisaippuoihin, sillä käteni kuivuvat talviaikaan todella pahasti ja olen huomannut, että käsien rasvaamisen lisäksi saippuan laadulla on iso merkitys käsien hyvinvointiin. Osa saippuoista kuivattaa jo entisestään karheita käsiä, kun taas hyvälaatuinen saippua edesauttaa ihon kosteutusta ja pitää karheat kädetkin paremmassa kunnossa.

Reipasta tiistaita toivotellen,

allekirjoitus