Vierailulla Cilla’s sisustusputiikissa

cill5 cill1 cill4 cill2 cill3

Viime lauantaina vietin kivaa päivää mitä parhaimmassa seurassa; kävimme nimittäin Sannan ja Lauran kanssa poikkeamassa hetki sitten uuteen osoitteeseen avanneessa Cilla’s sisustusputiikissa. Jo ovesta sisään astuessamme aloimme huokailla, kauniilla putiikilla on ansaitsemansa avara miljöö.

Cilla’sista löytyy ihanien sisustustuotteiden ja vaatteiden sekä asusteiden lisäksi myös Cilla’s oma tuotelinja, johon kuuluu muun muassa kotimaassa valmistettuja saippuoita ja puhdistusaineita. Uusimpia tulokkaita Cilla’s mallistossa ovat tyylikkäät ja käytännölliset metallikorit.

Kiitos Cilla lämpimästä vastaanotosta ja inspiroivasta vierailusta uudella putiikilla! Uuden putiikin löydät osoitteesta Lönnrotinkatu 39.

Hauskaa vappua toivotellen,

allekirjoitus