Valmiina rannalle

läpsyt läpsyt-2 läpsyt-3Täällä nautitaan täysillä kesäsäistä, rannalle on ehditty pariin otteeseen ja kotonakin aika kuluu mieluiten ulkosalla. Nukkumaan ei malteta mennä ajoissa, kun sää on vain niin ihana! Tästä alkukesästä on otettu kyllä kaikki irti!

Mieluiten kävelen koko kesän kevyissä sandaaleissa niin että varpaat saavat hengittää. Näissä Women’s Crocs Sloane Platform Platform Flip sandaaleissa on hiukan korkoa, joten näillä jaksaa kävellä pitkät pätkät, mutta yhtä lailla sujautan nämä jalkaani rannalle.

Mikäli kesäkengät kaipaavat päivitystä saat nyt -25% normaalihinnoista koodilla VIP25 sekä nettikaupassa että Crocs liikkeissä (Helsinki, Vantaa, Turku, Lempäälä, Kuopio), koodi voimassa 5.6.2016 asti.

Kivaa päivää toivotellen,
allekirjoitus

*Kengät saatu bloginäkyvyytta vastaan