Kesän Crocsit testissä

Yhteistyössä Crocs

crocskesä

Kevät Crocs testiryhmässä alkaa olla ohi; nyt vielä viimeiset kengät ja sitten on antoisa testikevät ohi. Näissä kengissä on todellakin kesää ja me tytöt valittiin karkkivärejä kenkiin. Olen muuten salaa hiukan testaillut myös miehen kenkiä…

crocskesäk-5 crocskesäk-4

Valitsin itselleni herkulliset ja mukavasti jalkaan mukautuvat Women’s Crocs Isabella Sandal kesäsandaalit, värinä vieläpä ihanan raikas Island Green ja kesäfiilis on taattu! Helteitä jatkui niin pitkään, että pääsin kunnolla testailemaan näitä sandaaleja, jotka sopivat hyvin rantakäyttöön, mutta linjakkaan mallinsa myötä menevät myös kaupungilla. Pehmeä Crocslite™- pohja takaa sen, että näillä jaksaa kävellä pitemmänkin aikaa.

crocskesäk-3 crocskesäk-2

Mies ihastui helppoihin Crocs Crocband™ LoPro Slide rantasandaaleihin. Kuten jo mainitsin, niin olen näitä itsekin testaillut ja eipä tästä sandaali helpommaksi muutu! Näistä urheilullisista sandaaleista löytyy sama pehmeä ja miellyttävä pohjamateriaali kuin omista sandaaleistanikin. Meillä nämä tulevat olemaan ympäri vuoden käytössä – kesällä rannalla ja talvella uimahallissa.

crocskesäk crocskesä-2

En ihmettele, että I rakastui Kid’s Keeley Springtime Sandal sandaaleihin ja nimenomaan  turkoosina. Nämä ovat päässeet niin kovaan testiin, ettei epäilystäkään mitkä ovat kesän lempikengät. Sandaalit on helppoa ja nopeaa pukea päälle säädettävällä tarrakiinnityksellä ja söpö sydän viimeistelee prinsessan omat sandaalit.

Mikäli et ehtinyt napata viime viikolla alekoodia mukaasi, niin sain vielä teille jakoon -20% alennukseen oikeuttavan koodin, joka on voimassa normaalihintaisiin tuotteisiin nettikaupassa. Koodi KESKI20 on voimassa 12.6.2016 asti ostosten loppusummasta.

Mukavaa uutta viikkoa toivotellen,

allekirjoitus