Eteispohdintoja

image

Olen pohtinut meidän eteisen toimivuutta, kuten täällä aiemmin jo kerroinkin. Toimivuus on parantunut isomman eteismaton myötä jo roimasti, mutta sen lisäksi kaipaisin jonkinlaista jakkaraa, joka toisi helpotusta kenkien pukemiseen erityisesti talvella ja toimisi samalla laskutilana. Haaveissa olisi aidosti vanha kulunut jakkara, mutta löysin myös pari helpommin löydettävissä olevaa vaihtoehtoa.

Ylhäällä kollaasissa oleva musta BoConceptin Shogun-jakkara oli alkuperäinen ajatukseni eteiseen ja se on luultavasti vilahtanut alkuperäisissä sisustussuunnitelmissa täällä blogin puolellakin. Tätä vaihtoehtoa puoltaisi minimalistinen ilme ja laaja värivalikoima, joista tämänhetkinen suosikkini on tämä musta. Luonnollisempaa mallia puolestaan edustaa kollaasissa Pentikin puinen Bruno jakkara kollaasin keskellä. Jokin tässä puun sävyssä ja jakkaran mallissa miellyttää omaa silmääni. Edullisin vaihtoehto olisi IKEAn puinen Norråker jakkara, jonka näkisin meillä muunneltavuutensa ansioista, tämä saisi meillä varmasti uuden värin pintaansa.

Ulko-oven vieressä meillä on kapea ikkuna lattiasta kattoon ja siinä kohdassa olen perinteisesti pitänyt viherkasvia tai nyt siinä jo pitkään viihtyneitä oksia maljakossa. Valkoiset oksat ovat olleet ihan kiva näkösuojanakin, mutta nyt kaipaan vaihtelua ja niinpä mietin uudellen viherkasvia tälle paikalle. Oliivipuu nousi aika pian suosikkivaihtoehdoksi. Lisäksi huomasin, että Kodin1:n valikoimasta löytyy montaa eri kokoa Sumppu meriheinäkoria, joka olisi omiaan oliivipuun suojaksi.

Suunnitelmat alkaa hahmottua, joten nyt sitten pienin askelin eteenpäin tämän asian kanssa. Mikä jakkaroista muuten on sinun suosikkisi?

Mukavaa juhannuksenaikaa toivotellen,
allekirjoitus