Ei perinteisiä juhannuskuvia

valkoinen alakerta valkoinen alakerta-2 valkoinen alakerta-3

Ei ehkä niitä perinteisimpiä juhannuskuvia, mutta siistiä kotia on niin mukavaa kuvata, että en voinut vastustaa. Kotona olen parin viikon aikana ehtinyt vain poikkeamaan pari yötä, sillä olemme reissailleet mummilassa ja mökillä, lisäksi pyörähdimme parin päivän reissun Tallinnaan. Näin jälkeenpäin harmittaa, etten jaksanut kantaa kameraa mukana, sillä reissukuvia olisi toki myöhemmin mukavaa katsella, kännykkäräpsyt kun eivät ihan vastaa kuitenkaan tuohon tarpeeseen.

Pari pientä juttua muhii mielessä ja odotankin kotiinpaluuta, niin että pääsen niitä toteuttamaan. Ensin kuitenkin nautitaan juhannuksesta toivottavasti aurinkoisessa ja lämpimässä säässä! Meidän juhannukseen kuuluu rentoilua ja herkuttelua. Mitä sinun juhannukseen kuuluu?

Aurinkoisia säitä ja mukavaa juhannusta toivotellen,

allekirjoitus