Varasto järjestykseen

Yhteistyössä Plastex

plastex-5 plastex-3 plastex-4 plastex plastex-2 plastex-6

Teimme keväällä pieneen ulkovarastoomme pienimuotoista remonttia, kun asensimme sinne hyllyjä, koukkuja ym. tarpeellista, jotta pieni säilytystila saatiin toimivammaksi. Täällä kurkistus varaston muutokseen. Muutoksen myötä kaipasin varaston tavaroiden uudelleenjärjestelyä helpottamaan säilytystä ja tarpeellisten tavaroiden löytymistä. Kuvissa näkyvät Plastexin muovikorit ovat olleet pari kuukautta meillä käytössä ja täytyy sanoa, että järjestys varastossa on säilynyt erittäin kurinalaisesti! On todella ihanaa, kun kaikelle on oma paikkansa ja korin värin myötä tietää mikä tavara kuuluu minnekin.

Korit ovat joustavaa muovia, joten niitä on helppoa kantaa kahvoista. Ihan parasta on se, että näiden käyttötarkoitusta voi muunnella kannen ansiosta, itse tilasin osaan koreista kannet, mutta osa koreista ei kansia kaipaa. Meillä turkoosi kori on kokoa 15 litraa ja varastossa olen säilönyt sinne mm. puutarhatarvikkeita. Tämä kätkee sisälleen helposti yllättävän suuren määrän tarvikkeita. Valkoisen korin tilavuus on 25 litraa ja niihin olen säilönyt muunmuassa ulkoleluja ja miehen harrastustarvikkeita. Isoin violetti kori on 40 litraa ja jo massiivinen säilytystilaltaan. Näissä säilytän muunmuassa avattuja multapusseja, joita on helpompi siirrellä korin kantokahvojen ansiosta.

Korien kannet tilataan erikseen ja kansien avulla koreista tulee helposti pinottavia. Kansiin saa lisäksi laitettua tekstin tai kuvan korin sisällöstä sille varattuun paikkaan. Plastexilla on tällä hetkellä ilmaiset postikulut, mikäli sait inspiksen laittaa säilytystä järjestykseen.

Aurinkoista keskiviikkoa toivotellen,

allekirjoitus