Tuumasta toimeen

oliivipuu-3 oliivipuu-4 oliivipuu-2 oliivipuu

No niin, mitäpä sitä turhaan pähkäilemään, jos suunnitelmat ovat selvät, vai mitä? Oliviipuu majaili vanhempieni luona hetken, sillä en malttanut odottaa, kun sopiva yksilö käveli vastaan. Ihanan korinkin ehdin puulle hakea ja sitten vain kiikutin koko komeuden eteiseen, kun palasimme juhannuksen vietosta. Osa eteissuunnitelmaa on siispä toteutettu, joskin hankalin vaihe on vielä edessä, nimittäin jakkara vai ei jakkaraa ja jos jakkara, niin millainen…

Onneksi asialla ei ole kiire ja ehkäpä demonstroin jakkara-asiaa vielä jollain varastosta löytyvällä yksilöllä. Jakkaran paikka olisi siis kuvissa kenkien kohdalla. Koska ovi aukeaa heti tästä kohtaa, pitäisi jakkaran olla syvyyssuunnassa mahdollisimman kapea. Pohdin jakkaraa myös oliivipuun paikalle, mutta jotenkin kuitenkin kaipasin tähän kohtaan kasvia, joka on sekä esteettisesti hyvä valinta (näkyy olkkariin) että toimii myös näköesteenä. Oliivipuu saa siis jäädä paikalleen, mutta jakkarapohdinnat jatkuvat.

Mukavaa torstaita! <3

allekirjoitus