Lomatunnelmia

image

image

image

image

image

Kuvavirtaa lemppareista ekalta lomaviikolta. Vietimme viikon Palmassa ihanan helteisissä säissä. Olemme jo pitkään valinneet kesäreissujen majoitusvaihtoehdoksi huoneiston tai talon ja niin tälläkin kerralla. Löysin pienen lomatalon Palman keskustan ulkopuolelta ja ensi hetkestä lähtien viihdyimme siellä valtavan hyvin.

Vesipedon kanssa matkatessa oma allas oli suoranaista luksusta, sillä neiti saattoi kuluttaa altaassa neljä-viisi tuntia päivässä ja sekään ei ollut tarpeeksi. Päädyimme pian siihen, että nautimme päivät leppoisasta olosta altaalla ja iltaisin tutustuimme kaupungin tarjontaan ja luonnollisesti shoppailumahdollisuuksiin.

Viereinen ranta tuli tutuksi myös ja siellä etsittiin kerran jos toisenkin sitä täydellistä simpukkaa – ja kerättiin mukaan toki niitä vähemmän täydellisiäkin. Vesipuistossa vierähti yksi päivä ja se on aina päivä, jota neiti muistelee pitkään ja hartaasti.

Uusi päivä ja uudet kujeet, aurinkoa päivääsi! <3

allekirjoitus