Vaaterekin tuunaus

reissuun4-7 reissuun4 reissuun4-5 reissuun4-6 reissuun4-2 heinäkuu-11

Ennen reissua tein sen taas – nimittäin otin itselleni rauhallisen pakkaamisen lomaan pienen tuunausprojektin. Löysin hyvästä alesta juuri sopivan pienen vaaterekin, jota olin jo aiemmin ehtinyt silmäilemään. Vaikka rekki on puisenakin todella kaunis, en ajatellut hetkeäkään, että se jäisi alkuperäiseen kuosiinsa, joten oli tartuttava maalisutiin. Tässä kohtaa tuli onneksi mies apuun, purki vaaterekin osiin ja hoiti maalaamisen puolestani.

Värivalintaa ei tarvinnut miettiä ollenkaan, oli heti selvää, että vaaterekistä tulee musta. Makkaristahan löytyy jo Hay Loop Stand vaaterekki valkoisena, joten tässä tulee sopivaa vaihtelua valkoiselle. Ohuet henkarit on vielä hankkimatta, kuvia varten lainasin henkarit makkarin puolelta. Ja käyttötarkoituskin tälle on selvillä, nimittäin tarkoitus on laittaa tähän seuraavan päivän vaatteet valmiiksi roikkumaan ja odottamaan. Itse tykkään katsoa vaatteet jo illalla valmiiksi ja näille vaatteille ei ole aiemmin ollut varsinaista paikkaa. Voi olla, että vaaterekki siirtyy jossain vaiheessa I:n huoneeseen, jonne olisi ihana saada kauneimmat mekot esille kaapin perukoilta, mutta ainakin nyt toistaiseksi tämä saa toimia oman arkeni helpottajana.

Aurinkoista päivää toivotellen,

allekirjoitus