Kodinhoitonurkkaus

heinäkuu-26 heinäkuu-27

heinäkuu-28

Alakerrassa kylppärissä sijaitsevaan kodinhoitotilaan ei ole hetkeen kurkattu täällä blogin puolella. Vaikka tila on pieni, se on itselleni kovin tervetullut ja jaksan olla tästä kovin kiitollinen, sillä pyykkihoulto on helpottunut, kun on paikka, jossa viikata ja lajitella pyykkiä. Olisi toki ihanaa, jos olisi pitkä taso, jossa työskennellä, mutta tämä pienikin nurkkaus on hurja parannus aiempaan.

Tason alle on sijoitettu kaksi kaappia, joista isommassa on pyykkikorit likapyykeille ja pienemmän kaapin sisältä löytyy siivoustarvikkeita, sekä osa pyykinpesuaineista. Halusin koko ajan käytössä olevat pesuaineet helposti saataville ja kauniisti näkyville tason päälle ja muuton yhteydessä latoinkin pesuaineet lasipulloihin ja isoon koriin säilytettäväksi tasolla. Iso rustiikkinen kori sai väistyä, kun sain testiin pienemmän ja meille paremmin sopivan metallilankakorin. Tätä Cilla’s Säilö koria löytyy eri kokoisina ja tämä suurempi koko on juuri omiaan pesuainepullojen säilytykseen. Samalla työtasolleni jäi enemmän kaivattua viikkaustilaa, kun vaihdoin korin tähän sirompaan malliin.

 Haaveissa on jossain vaiheessa kodinhoitohuone, jossa voi säilyttää liinavaatteita ja säästyä pyykkien edestakaiselta kuljettelulta pitkin kotia. Tällä hetkellä olen kuitenkin iloinen tästäkin pienestä nurkkauksesta, joka toimii vallan mainiosti. Löytyykö sinulta kodinhoitonurkkaus tai -huone tai pidätkö sellaista tärkeänä?

Leppoisaa sunnuntaita! <3

*Kori saatu bloginäkyvyyttä vastaan