Makkaria

heinäkuu-16 heinäkuu-8 heinäkuu-9 heinäkuu-10

Tumman parvekkeenlattian myötä muuttui myös makuuhuoneen näkymä, sillä kokolaisinen parvekkeenovi näyttää parvekkeen uudistuneen ilmeen myös makkarin puolelle. Makkarin ilme on hyvin rauhallinen, sillä pääväri täällä on valkoinen ja väriä tuovat harmaa sängynpääty, sekä puiset yksityiskohdat. Olenkin pitkin vuotta miettinyt pitäisikö tarttua maalisutiin ja vaihtaa huoneen väriä  tummempaan ja tehdä makkarista pesämäisempi.

Parvekkeen viherpuolen virkaa ovat tänä kesänä hoitaneet heinät ja näistä tykkään tosi paljon. Olenpa sitä tainnut täällä jonkin kerran aiemminkin kuuluttaa… Helppohoitoisuuden lisäksi heinät ovat monivuotisia, joskin en tiedä miten talvehtiminen ruukussa onnistuu. Taustalla oleva oliivipuu pääsi myös parvekkeelle kesän ajaksi toipumaan, mutta näyttää siltä, ettei se kaikesta huolimatta ole toipunut tarpeeksi. Oliivipuu tuntuu olevan itselleni mahdoton kasvatettava, tämä yksilö teki kyllä ennätyksen ja oli meillä 1,5 vuotta.

Selvästi huomaa, että sisustusinto alkaa nostamaan taas päätään ja sehän on selvä merkki lähestyvästä syksystä. Itse pidän kesästä kiinni kynsin ja hampain, mutta innoissani odotan, mitä uutta innostus tuo tullessaan. Ja ihan pianhan toteutuu myös yksi pitkäaikainen kalustehaave, tuskin maltan odottaa!

Aurinkoa päivääsi toivotellen,

allekirjoitus