Paluu arkeen

kaakao-3 kaakao kaakao-2

Täällä alkoi tällä viikolla arki rytinällä ja täydellä kalenterilla. Ensimmäinen työpäivä sujui lähes ilman ongelmia, jos ei lasketa mukaan ongelmia tietokoneelle kirjautumisen kanssa ja  äänenlähdön kanssa. Flunssa siis ei ole ihan vielä täysin ohi ja muistissakin taitaa olla joitain aukkoja…

Tämä päivä jännittää ehkä vielä astetta enemmän ainakin uuden eskarilaisen äitiä. Tuntuu, että tämä on ensimmäinen askel koulumaailmaan ja itsenäisyyteen tarkkoine aikatauluineen. Tuntuu myös, että kaikkea uutta on niin kovin paljon. Harmittaa, etten itse voi olla viemässä ensimmäisenä päivänä pientä eskarilaista koululle, vaikka mummin kanssa on varmasti ekstrakivaa aloittaa eskaritaival. Haikeaakin on, mieleen tulee jo monen syksyn aloitukset; ihan ensin huimassa kolmen kuukauden iässä aloitettu muskari, jossa ainakin puolet ajasta meni nukkuessa (ei onneksi äidillä sentään!). Myöhemmin kerhon aloitus ja ihanat ohjaajat, sekä ensimmäiset kaverit, joita neiti muistelee edelleen lämmöllä. Sittemmin takkuillut päiväkodin aloitus ja hoitajat, jotka rauhoittivat äidin(kin) mieltä.

 Kuvat eivät ihan suoranaisesti liity aiheeseen, vaan ovat viimeiseltä lomapäivältä. Alakerta tuntuu olevan myllerryksessä ja mikään palanen ei nyt loksahda paikalleen, mutta onneksi minulla on selkeä käsitys siitä mihin ollaan kuitenkin menossa. Siitä on hyvä aloittaa. Ja eihän tässä onneksi ole mitään kiirettä. Ehkä laitan teille kuvia väliaikaisesta tilanteesta, ja pääsette kertomaan mielipiteenne.

Turvallista koulun ja eskarin alkua pitkän taipaleen aloittaville! <3

allekirjoitus