Hanko

hanko-7 hanko-5 hanko hanko-6 hanko-2 hanko-3 hanko-4

Lauantaina viimein toteutui pitkäaikainen haave ja vietimme kesäpäivän Hangossa. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta jostain syystä Hanko ei ole sattunut reitille ja osunut yhteen suunnitelmien kanssa siitäkään huolimatta, että olen sinne halunnut pitkän aikaa. Eipä siis olisi voinut parempi päivä pitkään odotetulle reissulle sattua! Lähipäiviä katsoessa ei voi kuin ihmetellä hyvää tuuria, silla lauantai oli aurinkoinen ja lämmin, täydellinen päivä olla ulkona aamusta iltaan.

Kameraa sai Hangossa kaivaa esiin tiuhaan, sillä maisemat olivat todella ihastuttavia. Kiertelimme pitkin poikin, kävimme leikkipuistossa, söimme hyvin ja piipahdimme rannalla loikoilemassa  ja seurailemassa rahtilaivojen lähtöä. Ensimmäinen kerta Hangossa oli erittäin onnistunut, eikä reissu jäänyt varmasti viimeiseksi! Ensi kesänä ehdottomasti uudelleen.

allekirjoitus