Cozy corner

olohuone olohuone kodikas olohuone olohuone mustavalkoinen olohuone olohuone

Nyt tuntuu siltä, että syksy on todellakin saapunut! Jaloissa on villasukat, lyhdyissä ja tuikuissa palaa kynttilät ja ulkoa kuuluu tasainen sateen ropina. Kaakao on alkanut taas maistua niin hyvältä ja uuniruoat tekevät kauppansa.

Ensimmäinen talja on jo otettu käyttöön ja kuinka ihana onkaan istua lämpöisessä ja pehmoisessa nurkkauksessa! Meiltä löytyy ennestään lyhytkarvaisia taljoja, joten tämä pitkäkarvainen on aika mukavan muhkea lisä. Mies kysyi kylläkin tämän ensikertaa nähdessään, että kuka meidän nojatuolissa istuu… Pehmoinen talja löytyi Taljakaupan valikoimasta.

Viikonloppuna keräsin mökiltä omppuja ja meillä leivottiin eka omenapiirakka, se katosikin yhdessä hujauksessa parempiin suihin. Aika kivojakin juttuja syksyssä, vielä kun tuo sade loppuisi!

Raikasta sadepäivää toivotellen,

allekirjoitus

*Talja saatu bloginäkyvyyttä vastaan.