Fiskars

Fiskars-4 Fiskars Fiskars-5 Fiskars-3 Fiskars

Pari viikkoa sitten vietimme päivän Hangossa ja samalla reissulla ajelimme kotimatkalla viettämään lämpöistä iltaa Fiskarsiin. Täälläkin olimme ensimmäistä kertaa ja ei varmasti viimeistä! Ihastuin pienen kylän leppoisaan tunnelmaan ja kauniisiin maisemiin. Kävelimme pitkin poikin joenvartta ja leikkipuistossa vietimme pitkän tovin.

Harmillisesti käydessämme kaikki kaupat olivat jo kiinni, joten pienten putiikkien kiertely jäi seuraavaan kertaan. Nyt tuli myös polte, että ensi kesänä on ehdottomasti päästävä Fiskarsin Antiikkimarkkinoille. Onko täällä Antiikkimarkkinoiden kävijöitä? Oletteko tehneet löytöjä sieltä?

Ensi kerralle jäi myöskin jonkin kivan pienen ravintolan tai kahvilan testaaminen, sillä niistä näytti olevan mukavan houkuttelevaa tarjontaa Fiskarsissa. Onneksi reissupäivällemme sattui näin täydellinen sää, sitä voi näin jälkikäteenkin vain ihmetellä.

Tälle päivälle onkin tiedossa uimareissua pitkästä aikaa, sitä on neiti odotellut, mutta eipä ole tullut lähdettyä. Hyvä aika siispä startata tämäkin vakkariharrastus, kun ensi viikolla virallisesti viikkoharrastukset alkavat muutenkin.

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus