Friday Treat

mokkapalat-3 mokkapalat-2 mokkapalat

Syksyllä se aina iskee – pakottava tarve leipoa kaikkia ihania meheviä herkkuja, kuten porkkanakakkua, raparperitoscakakkua ja perinteisiä mokkapaloja. Niitäpä siis toipilaan kanssa yhteistuumin leivoimme ja tällä kertaa tein mokkapaloihin tuplamäärän kuorrutetta. Mitäpä sitä suotta kursailemaan, kun kerran herkutellaan. Toisen puolen koristelin mantelirouheella ja toisen nomparelleilla, kaikille siis jotakin.

Onneksi näitä herkkuja jäi pakastettavaksi asti, joten jonain väsyneenä iltana, kun tekee mieli hiukan herkutella, ei tarvitse alkaa leipomaan. Saa nyt nähdä kuinka kauan nämä pakkasessa vain säilyvät…

***

Insjö arvonta päättyi keskiviikkoyönä ja nyt on voittaja arvottu teidän osallistuneiden huimasta joukosta. Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Sanna P, onnea! <3

Kahdella arvalla mukana! Tää tulis mulle niin tarpeeseen, ärsyttää jatkuva kassien kaivaminen :D Tykästyin Saimaa-laukkuun juuri tuon pirtsakan keltaisen värisenä.

Kiitos kaikille osallistuneille! Muistattehan, että saat Insjöt ilman toimituskuluja koodilla: KESKIBLOGI 5.10.2016 asti (www.insjö.com).

Ihanaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus