Unelmia ja aarrekarttaa

uvk2

uvkol

uvk4

Eilen oli mielenkiintoinen päivä niinkuin hiukan vinkkailinkin jo edellisessä postauksessa. Sain ilon olla mukana tutustumassa Unelmieni vuosi -kalenteriin, kuulla ajatuksia kalenterin synnystä, sekä pääsin ohjatusti työstämään omaa aarrekarttaani ensi vuodelle.

Kalenteri vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, oikein käytettynä, uppoutuen sen viestiin ja omiin unelmiin, tämä voi olla ajatusmaailmaa muuttava työväline. Kukapa ei haluaisi tarttua omiin unelmiinsa ja tehdä niistä totta? Kyse on lopulta pienistä valinnoista, askelista oikeaan suuntaan ja päämäärästä. Aika innostava ja inspiroiva päivä kuten huomaatte!

Kalenteri on Fridan ja Merjan yhteistyönä syntynyt. Kalenteri on jo itsessään inspiroiva ja lisäksi siihen on liitetty aarrekartta, joka kulkee kätevästi mukana. Työstimme omat aarrekarttamme eilen ja yllättäviäkin juttuja omalle kartalleni nousi. Tästä on hyvä jatkaa omien unelmien ja haaveiden työstämistä eteenpäin.

Ihanaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus