Perjantain tunnelmat

2810 2810-2

Ihanaa, vihdoin perjantai! Tällä viikolla on joulukalenteriasiat pyörineet mielessä jo kovasti. Tyttö haluaisi Littlest Pet Shop kalenterin, mutta sellaistahan ei taida mistään enää nykyisin saada, joten taitaa olla jälleen ainoa vaihtoehto väkertää kalenteri itse. Siitäpä syystä on aloitettava ajoissa, että ehtii saada mieluisen kalenterin kasaan. Itselläni onkin jo perinteinen Fazerin joulukalenteri kaapissa odottamassa, kun mies sen niin huomaavaisesti muisti jo hankkia. Millaisia joulukalentereita teille muille on tulossa?

Viikonloppuna virittelin oksaan valot ja tykkään kyllä niin kovasti taas! Tähän tulee jätettyä illalla viimeiseksi valo ja aamulla sytytän sen ensimmäiseksi. Muutenkin valosarjoja on jo useampi päällä iltaisin, sillä niin kovin synkkä vuodenaika on meneillään.

Meillä on luvassa Halloween valmisteluja viikonlopun aikana, saa nähdä millaiset koristelut saadaan aikaiseksi. Mukavaa viikonlopun odotusta toivotellen,

allekirjoitus