Talven tuntua olohuoneeseen

valkoinen olohuone valkoinen olohuone valkoinen olohuone

Aika pienillä jutuilla on meillä alettu laittelemaan kotia talvikuntoon. Vaihdoin sohvatyynyt talvisempiin ja vaikka sarvipäätyyny on meillä ollut jo pari talvea, niin se vain on ihan lemppari talvityynyni ja oikein odotin, että saan sen jälleen olohuoneeseen. Lisäksi olen etsinyt kaikki taljat säilöstä ja ne ovatkin mukavasti tuomassa talvista tunnelmaa. Talvitunnelmasta puhuessa on mahdotonta unohtaa kynttilöitä ja havuja. Lisää havuja täytyisi ehdottomasti käydä tuosta takapihalta hakemassa, lunta vain on tällä hetkellä polviin saakka, joten olen vielä jättänyt asian sikseen.

Olen malttanut vielä olla laittamatta erilaisia tähtiä esille, mutta täytyy myöntää, että polte on kova ja pariin otteeseen olen ne jo ehtinyt kaivaa esiin. En tiedä mikä tässä vuodessa on niin erilaista vaikkapa viime vuoteen verrattuna, mutta joulua tekisi mieli laitella esiin jo tässä vaiheessa. Vähän niinkuin nauttia tästä pitkästä odotuksesta, kun varsinainen joulunaika hujahtaa ohi aina niin nopeasti.

Vaikka sisustusasioissa olen ehkä ajoissa tänä vuonna, niin joulukorttiasiat, sekä lahjojen hankkimiset ovat täysin vaiheessa. Joulukorteista on idea, mutta toteutus puuttuu ja pian taitaa tulla jo kiirekin kuvien teettämisen kanssa. Lahjoista puolestaan osa on jo tiedossa, mutta hankintoja ei ole vielä tehty yhtäkään. Saapa nähdä kuinka kiire tässä vielä tuleekaan… Joko teillä on korttiasiat mallillaan? Lähteekö tänä vuonna matkaan valokuvakortteja, omia askarteluja vai valmiita kortteja?

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,
allekirjoitus