Katse tulevaan vuoteen ja arvontavinkki

Yhteistyössä Miiko

miiko-4 miiko-2

Jos jotain opin taannoisesta kännykkäepisodista, viettäessäni ilman omaa kännykkääni ja kaikkea sen sisältämää tietoa pariviikkoisen, oli se paperikalenterien tärkeys. Ensi vuodelle minulla onkin jo parin kalenterin verran odottamassa vuosikalentereita. Omaan työpisteeseeni asettelin jo odottamaan kauniin vuoden 2017 Miiko seinäkalenterin.

miiko-7

Miikon tarina sai alkunsa vuonna 2013, kun taitava kuvataiteenopettaja Sanna Paakki loi ensimmäiset Miiko tuotteet. Alkutaipaleesta lähtien Miikon kantavana arvona on ollut suomalaisuus; tuotteet valmistetaan vastuullisesti kotimaassa korkealaatuisia materiaaleja käyttäen. Miikon tuoteperhe on laaja, siitä löytyy muun muassa sisustusta, asusteita ja keittiötarvikkeita, unohtamatta tietenkään kauniita paperituotteita.

miiko-6

Kalenterin herkät kuvat tuovat suomalaisen luonnon lähelle. Kalenteri on mahdollista laittaa  esille joko kuukausi kerrallaan tai yhdeksi isoksi kollaasiksi. Itse halusin kalenterin pöydän ääreen niin, että näen kuluvan kuukauden vaivatta ja laitoinkin kalenterini roikkumaan verkkotauluun. Kalenterin mukana tuli tyylikäs klipsi, jolla puolestani kiinnitin mustavalkoisen Pikkulintu julisteen.

miiko-3

Pikkulintu juliste tuo sopivaa särmää työpöytänurkkaukseeni. Tykkään sen mustavalkoisesta värimaailmasta, joka sointuu kivasti työhuoneen tunnelmaan. Väriä rakastaville löytyy Pikkulintu julisteesta myös persikan sävyinen juliste.

miiko-5

Miiko tuotteita myyvät useat jälleenmyyjät Suomessa ja löytyypä näitä laadukkaita tuotteita myös ulkomailtakin. Tuusulasta löytyy myös Miikon oma kauppa, joka on auki torstaisin klo 10-18. Miikon ajankohtaisia uutisia voi seurailla heidän Facebook-sivuiltaan, sekä Instagramista.

miiko

Instagramin puolella starttaa arvonta, jossa yksi onnekas voittaa vuoden 2017 Miiko seinäkalenterin ja toinen onnekas valitsemansa julisteen. Kannattaa siispä suunnata kurkistamaan @keskipiste ja osallistua upeaan arvontaan!

Mukavaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus