Ensimmäinen adventti

adventti adventti adventti adventti adventti adventti

Tulikin aikamoinen kuvatulva sunnuntain ja ensimmäisen adventin aamuun. Suunnitelmat tämän vuoden adventtikynttilöiksi ja asetelmaksi muotoutuivat mielessä vähitellen. Halusin isoja kynttilöitä, sillä niitä poltetaan meillä paljon! Lisäksi teki mieli yhdistää luontoa asetelmaan. Sain toteutettua keskeiseltä paikalta koko joulunajan löytyvän kynttiläasetelman kotoa tai kotipihasta löytyvillä osasilla.

Muutenkin tuntuu, että tänä talvena olisi mukavaa saada luontoa enemmän mukaan niin asetelmiin kuin joulujuttuihinkin. Saapa nähdä millaisia toteutuksia tässä tulee vielä tehtyä, kun oikein vauhtiin pääsee. Yksinkertaisella linjalla jatketaan joka tapauksessa.

Black Friday tuli omalta osaltani hyvään aikaan, sillä nyt on iso osa joululahjoista hankittuina. Vielä täytyy pari täsmäiskua tehdä, mutta muuten tilanne näyttää huomattavasti parammalta kuin vielä hetki sitten. Hyödynsittekö te muut shoppailupäivän tarjouksia?

Nyt on aika nauttia omasta hetkestä ja sisustuslehden inspiksistä. Vinkatkaahan alle omista adventtiasetelmista, käyn mielelläni ihastelemassa millaisia teiltä muilta löytyy! Leppoisaa sunnuntaita! <3

allekirjoitus