Neljä kotimaista toivelahjaa

Sain toivoa kotimaista suosivalta joulupukilta lahjoja neljässä eri hintakategoriassa (20€, 100€, 500€ ja 1000€). Hauska haaste on peräisin pienestä sisustusbloggaajien ryhmästämme ja haasteen heitti ilmoille Modernisti Kodikkaan Kerttu. Koska joulupukki suosii tänä vuonna kotimaista designia, valitsin lahjatoiveet (ja ideat) kotimaisista lemppareistani.

marimekko

Maija Louekarin Marimekolle suunnittelema Oiva Räsymatto muki on ehdottomasti yksi tyylikkäimmistä mukeista, jonka tiedän. Jos joisin kahvia, niin tämä muki olisi se, jonka valitsisin aamuisin. Mukiin pääsee käsiksi alle 20€ budjetilla.

1kertaa2

1kertaa2 kauniin sävyinen Sormus-tyyny olisi täydellinen lisä sohvalle tai nojatuoliin. Yksinkertainen kaunis kuvio pääsee oikeuksiinsa laadukkaassa villaneuloksessa. Tyyny sujahtaa pukinkonttiin 88€:lla.

Balmuir

Pilvenpehmoinen Balmuirin Kid mohair huopa on lämmin ja tyylikäs. Tämän alla kelpaisi käpertyä sohvannurkkaan lukemaan joululahjakirjoja. Balmuirin huopaan pääsee kietoutumaan 359€:lla.

Woodnotes

Woodnotesin K-tuoli on pyörinyt haaveissani pitkään. Ihan K-tuoliin ei sentään käsiksi päästä 1000€:n budjetilla, mutta aika mukavasti asian ajaa myös Woodnotesin tyylikäs ja ajaton Arenzano-tuoli.

Mitä kotimaista sinä toivoisit joulupukilta?

Mukavaa keskiviikkoa toivotellen,

allekirjoitus

*Kuvat: Marimekko, 1kertaa2, Balmuir, Woodnotes