9.12.

somaoriginal somaoriginal somaoriginal

somaoriginal

Oletteko jo ehtineet tutustua SOMA Original nettikauppaan – kahden naisen perustamaan lasten ja naisten asusteita valmistavaan yritykseen? Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja esimerkiksi kauniit nahkarukkaset on valmistettu kotimaisesta nahasta.

Eskarilaiselle päätyivät ihastuttavat mustat nahkarukkaset valkoisilla tähdillä, mutta valinnan vaikeus meinasi yllättää, nimittäin yhtälailla ihanat olisivat olleet pilvirukkaset tai rusettirukkaset ja… Eskarilainen ihastui rukkasiinsa niin, ettei mielellään muita enää käyttäisikään. Ovathan nuo perinteiset nahkarukkaset vertaansa vailla lämpimmön ja kestävyyden kannalta.

Mikäli lahjahankintoja on vielä tekemättä kannattaa käydä SOMA Originalin sivuilla kurkkaamassa, sillä muitakin kauniita ja käytännöllisiä kotimaisia tuotteita löytyy sujautettavaksi pukinkonttiin. Toimitukset ehtivät ennen joulua vielä hyvin!

Mikäli toivot itsellesi tai lahjaksi kauniita nahkarukkasia, niin kannattaa suunnata Instagram-tililleni ja osallistua arvontaan, jossa voit voittaa upeat nahkarukkaset! Osallistumaan pääset tästä.

Mukavaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus

* Rukkaset saatu bloginäkyvyyttä vastaan