Kohti vuodenvaihdetta

valkoinen koti valkoinen koti valkoinen koti

Huh, tulipa pidettyä joululomaa täällä blogin puolellakin! Vaikka en taukoa ollut sen suuremmin suunnitellut, niin välillä tekee hyvää ottaa vähän välimatkaa tännekin ja lähteä sitten taas uudella innolla uutta vuotta kohti.

Joulu sujui rauhallisissa merkeissä mummilassa ja vaikka jouluaaton sää oli suorastaan karmea kaatosateineen, niin onneksi tässä on jo pari aurinkoistakin päivää saatu sen jälkeen ja päästy lenkkeilemäänkin. Täytyy myöntää, että kaatosateessa puistosta kohti mummilaa rämpiessä kävi mielessä, että josko ensi joulua vietettäisiin jossain muissa maisemissa. Joulu ei täällä eteläisessä Suomessa ole juuri enää joululta tuntunut säiden vuoksi useampana vuotena. Mutta katsotaan nyt mihin suuntaan ajatukset muotoutuvat vuoden varrella.

Vaikka joulusta luopuminen on tavallaan haikeaa, niin täytyy myöntää, että pian joulun jälkeen alkaa omat odotukseni suuntautumaan kevättä kohti. Tämä vaihe, kun pääsee kurkistamaan puhtaan kalenterin sivuja, jotka odottavat täyttämistä, on aika kutkuttavaa aikaa. Keväälle onkin kaikenlaista kivaa tiedossa, joten kalenteri pääsee ahkeraan käyttöön.

Täällä lomaillaan vielä ja nautitaan aikatauluttomista päivistä. Ihanaa päivää sinullekin! <3

allekirjoitus