Makkarimietteitä

makkaria-2 makkaria-3 makkariaAjattelin laittaa teille laajempia makkarikuvia, kun olen pariin otteeseen ääneen pohtinut, että jotain muutosta sinne kaipaan. Koska en ole varma onko tummempi seinäväri sittenkään se juttu, jota haluan, päädyin siihen, että koitan tekstiilejä muuttamalla saada aikaan haluamaani muutosta. Nyt ensialkuun haluan toisista isoista tyynyistä eroon ja jotain ryhdikkäämpää tilalle. Pellavaan olen kuitenkin sen verran ihastunut, että pellavaisia tyynynpäällisiä suosin myös koristetyynyissä. Niinpä otin testiin aiemmin olkkarissa olleet tummanharmaat pellavapäälliset ja heti tuli petaukseen jotenkin ryhtiä enemmän. Olen siis oikealla raiteella, mutta tänään tuli hiukan vesiperä, kun kuvittelin löytäväni H&M Home valikoimista pitkulaisia pellavapäällisiä tyynyille. Täytyy siispä alkaa tutkailemaan muuta tarjontaa tai ryhtyä itse ompelemaan.

Päiväpeite oli alunperin väliaikaishankinta, mutta olen tykännyt tästä konstailemattomasta puuvillapäällisestä, eikä mitään tarvetta vaihdolle ole parissa vuodessa ilmennyt. Päiväpeite siis saa jatkaa kunnes jotain parempaa tulee vastaan. Tyynyt tuntuvat nyt olevan se kohta, johon kaipaan muutosta. Jos tulee mieleen mistä voisi metsästää kauniita pellavapäällisiä, niin kertokaa ihmeessä vinkkejä!

Ihanaa lauantaita toivotellen,
allekirjoitus