Villan pehmeyttä

Yhteistyössä Langø

langö-7 langö-2

Vaikka kevättä kohden hiljaksiin mennäänkin, tuntuu, että talvi on nyt parhaimmillaan ja talvi jatkuu meillä sisustuksessakin. Sisustus on yksinkertainen, mustavalkoinen ja riisuttu tällä hetkellä ja silmä lepää yksinkertaisissa näkymissä. Vapaahetkinä tykkään loikoilla sohvalla lämpöisen viltin alla katsomassa elokuvaa tai lukemassa lempparilehteä. Langøn pehmeä Drops viltti sopii täydellisesti sisustukseen, mutta on myös oiva lämmike lepohetkelle.

langö langö-3

Langø on kotimainen yritys, joka on tullut tutuksi kauniista ja pehmoisista vilteistään, sekä laadukkaista pellavalakanoista ja -tyynyliinoista. Lisäksi Langøn valikoimista löytyy pyyhkeitä, tarjottimia ja leikkuulautoja. Tuotteet ovat klassisia, kestäviä, sekä laadukkaita ja ne sopivatkin yhtä hyvin sekä saaristomökille kuin kaupunkikotiinkin. Langø tuoteperheen suunnittelu on saanut inspiraation pohjoismaisesta saaristosta, sekä vuodenaikojen vaihtelusta. Pystynkin helposti näkemään itseni kääriytymässä tähän pehmoiseen vilttiin yhtä hyvin viileänä kesäiltana terassilla kuin pakkasten paukkuessa talvella.

langö-4

langö-6

Langø viltin kaksipuoleinen väritys takaa sen, että vaihtelua saa kääntämällä vilttiä, toisella puolella kuvion värit ovat päinvastaiset. Lisäksi kaksipuoleinen viltti on ihanan lämmin ja pehmeä! Olen aika toimelias ja loikoiluajat ovat lyhyitä, mutta sitäkin ihanampia, kunhan olosuhteet vain ovat suotuisat.

langö-8

Langø tuotteisiin pääset tutustumaan ja omat lempparisi löydät täältä.

Mukavaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus