Makkarin uusi ilme

makuuhuone-7 makuuhuone makuuhuone-6 makuuhuone-2 makuuhuone-5 makuuhuone-4 makuuhuone-3

Nyt tuli kunnon makkaripläjäys, sillä innostuin kuvaamaan makkarissa tapahtunutta muutosta. Vaikka muutos ei koskenutkaan isoja elementtejä, niin mielestäni tässä on aika iso ero lähtötilanteeseen ja se johtuu uudesta makkarin valaisimesta. Kuten tuolla suunnitelmapostauksessa (täällä) kerroinkin, niin tarkoitus oli saada aikaa muutosta pääasiassa tyynyjä ja tekstiilejä vaihtamalla. En ole suoraan sanoen varma vieläkään onko muutos valmis vai lisäänkö tähän leveät tyynyt, jotka kyllä hiukan kutkuttelevat. Kävi nimittäin niin, että ihastuin näihin isoihin koristetyynyihin (koko 65x65cm) IKEAssa ja suunnitelmat ottivat uutta muotoa.

Makkarin uusi valaisin on puhtaasti heräteostos, enkä ollut täysin varma sen sopivuudesta makkarin tyyliin, ennen kuin laitoin sen kattoon, mutta täytyy myöntää että olen siihen todella tyytyväinen. Valaisin tuo mukavasti rentoa ilmettä ja on aika yllätyksellinen valinta meidän makkariin. Lisäksi tykkään siitä, että valaisin on tumma ja sointuu hyvin yhteen julisteen kanssa.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tämänhetkisiin muutoksiin. Veikkaan, että makkarin sisustus tästä muovautuu vielä, sillä suunnitelmapostauksen jättineulepeite on edelleen haavelistalla ja samoin pohdin pitkulaisia tyynyjä vielä lisäksi tyynykokoelmaan. Vaalea roosa tuo mukavasti väriä ja kevättä makkariin, eikä sitä tarvitse olla tuon enempää näkyvillä, joskin vaalea roosa peite on kaapissa vielä odottamassa… Mitä tykkäätte muutoksesta?

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus