Vanha jakkara

vanha jakkara-3 vanha jakkara-2 vanha jakkara-4 vanha jakkara-5 vanha jakkara

Nyt voin sanoa, että vihdoin! Vihdoin löysin pitkään himoitsemani vanhan jakkaran, jossa on sopivasti särmää ja joka on persoonallinen omalla uniikilla tavallaan. Kyllähän tämän kaunokaisen löytymiseen meni tovi jos toinenkin, vaikka en mitenkään hampaat irvessä tätä ole etsinyt. Silmät pidin kuitenkin auki sopivan yksilön varalta ja laitoinpa pari hakuvahtiakin, jos olisin löytänyt second hand vaihtoehdon. Täällä pohdin jakkaraa eteiseen ja totta puhuakseni se oli mielessä jo aiemminkin.

Jakkara on pääosin eteisessä, mutta enpä todellakaan malta pitää sitä vain siellä, sillä tämä sopii niin mainiosti myös muualle. Tuo muoto ja puun sävy tuovat aika mukavaa kontrastia muuten niin pelkistettyyn alakertaan. Jakkara toimii kätevänä lisälaskutilana sohvan vieressä voin hyvin nähdä tämän myös makkarissa, jonne aion joku päivä sen kiikuttaa testiin. Vähän olen myös miettinyt samaa tyyliä olevaa vanhaa penkkiä tuohon sohvan taakse ja jakkaralla testattuna ajatus saa vain lisää tuulta alleen…

Ulkona paukkuu sen verran kylmästi pakkanen, että ajatuksissani olen jo siirtynyt lämpimämpiin maisemiin. Vielä tämä viikko ja sitten koittaa loma, jolta odotan kahta asiaa; aurinkoa ja lepoa. Sitä ennen kuitenkin vielä arkista aherrusta, joten toivottelen mukavaa pakkastiistaita! <3

allekirjoitus